Recensies

2 hanglampen ophangen ikea ps 2014 lampen
08-01-2019 – S Ridie

Daan heeft vandaag de lampen en een kapstok opgehangen. Hij kwam keurig op tijd aan. Goed werk afgeleverd. Vriendelijke man en denkt mee. Ik raad hem zeker aan. In de toekomst zal ik vaker gebruik maken van zijn diensten.

Plaatsen van schutting voorzijde tuin
17-07-2018 – joeri splinter

Zeer geduldige en nette vakman. Na een hoop twijfel van onze kant over de uit te voeren werkzaamheden (maten, materialen enz.) zijn wij perfect door Daan geholpen.

Rek en werkbank in schuur
12-07-2018 – bram geene

uitstekend

Timmeren schuilplaats schapen
26-06-2018 – Charlotte Kaandorp

Hoi Daan, bedankt voor de prachtige schuilstal! Het is echt iets moois om naar te kijken zo achter in onze tuin. Onze drie schaapjes gaan zich er ook zeker in thuisvoelen, we zijn winterklaar! Groet, Jurgen en Charlotte

Bedstee bouwen met apothekerskast
07-05-2018 – Marloes van der Gulik

Ik wilde graag een bedstee om mijn bestaande bed heen hebben. En het eindresultaat is precies zo geworden als dat ik het in mijn hoofd had zitten. Daan is een hele, hele harde werker. Hij denkt heel goed na over de constructie en werkt precies en nauwkeurig. Ik kan alleen maar een positieve review geven omdat hij goed werk heeft geleverd en een prettige omgangsvorm heeft. Ik had om het moment dat de bedstee gebouwd werd geen stroom, maar ook daar is Daan creatief mee omgegaan. Over een maand wil ik graag een veranda laten bouwen en ik weet wel wie ik vraag voor de klus!

Louvredeuren plaatsen
09-04-2018 – Anoniem

Heel blij met Daan! We hebben hem gelijk gevraagd of hij nog wat andere zaken voor ons kon doen. Hij heeft uiteindelijk ook de rest van de keuken (vervangen bovenkastjes en nieuwe frontjes voor de onderkasten) voor ons gedaan en de laatste plinten. Wij kunnen Daan van harte aanbevelen!

Betimmeren zolder
31-03-2018 – Anoniem

Zolder is mooi afgewerkt met gipsplaten. De planning bleek te krap te zijn. Helaas daardoor pas 5 dagen later de klus afgerond. Verder wat strubbelingen over het halen van materiaal waardoor ik met eigen auto grote gipsplaten heb moeten halen. Maar over-all ben ik blij met het resultaat. Het materiaal is netjes en secuur bevestigd en het eindresultaat ziet er goed uit.

Binnenwanden (houten raamwerk), Koof lepe hoek trap, knieschotten
18-03-2018 – Sophie Schuurman

Prettige samenwerking. Daan heeft ons fijn verder geholpen met oa kozijnen, binnenwanden en andere timmerklussen

Reparatie tuinpoort
17-03-2018 – Floor Poelsma

Daan is een erg sympthatieke, vriendelijke betrouwbare man. Reageert snel en denkt met je mee, houdt zich aan afspraken.
We zijn tevreden over hoe hij onze poort heeft gerepareerd en zouden hem zo nog een keer inhuren voor andere zaken.

Schappen/planken plaatsen in nis
23-02-2018 – Sandra Notten

Superblij met Daan en zijn werk. Hij begon met het maken van schapjes in een nis, maar daarna wisten we niet hoe snel we hem weer moesten vragen voor andere klussen in huis. Alles is naar grote tevredenheid uitgevoerd (plinten, deuren passend maken, rolgordijnen ophangen…..). Daan denkt met je mee en is ontzettend prettig in de omgang. Wij weten wel wie we de volgende keer bellen als we weer een klus hebben!

Radiatorombouw plaatsen.
22-02-2018 – Len Kuin

We hebben door Daan een muurtje laten slopen. Was een spoedklus maar we werden er ff tussendoor ingepland !!!! De dag daarna heeft Daan giga mooie ombouw gemaakt voor onze radiatoren! Echt een vakman. Denkt mee en maakt super netjes zijn werk af! Zelfs alles wat krom is maakt hij “Regter”. Gaan we zeker nog vaker gebruik van maken!

Voortuin opknappen
05-01-2018 – Michael Folla

Top bedrijf, zeer vriendelijk, eerlijk, betaalbaar en zeer goed werk geleverd. Een aanrader!

Voortuin opknappen
13-12-2017 – Marcel Hinten

We hebben de voortuin laten bestraten door Grondig Gedaan. We kunnen het iedereen aan raden.
Prijs afspraak was zeer goed en scherp. Een vrolijke man die met je meedenkt en goed advies geeft.
Alles van de oude tuin werd weggehaald en afgevoerd. En zeer vakkundig werd de nieuwe tuin bestraat.
Echt zeer tevreden met Grondig Gedaan.